Yritys­tapahtumat

Merelliset yritystapahtumat Helsingissä

Laiva sopii monenlaisten yritystapahtumien järjestämiseen. Meillä voit järjestää esimerkiksi ikimuistoisen asiakastilaisuuden, kokouksen, saunaillan, virkistyspäivän tai pikkujoulut, merellä tai laiturissa.

Risteily toiveidesi mukaan

Teemme kaikista tapahtumista erillisen tarjouksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suosituin yritystapahtuma on 4-6 tunnin risteily, jonka aikana kierretään Helsingin edustalla hyvin suunnitellulla reitillä. Risteilyn aikana voi grillailla, saunoa ja nauttia maisemista kannen porealtaasta käsin. Myös mereen pääsee uimaan, ja voimme järjestää risteilyn yhteyteen muitakin aktiviteetteja, kuten vauhdikkaita Rib-veneajelutuksia ja vesijettivuokrausta. Risteilyihin voidaan liittää helposti laituritunteja joko ennen tai jälkeen risteilyn. Laivan kotisatama on huhtikuun puolivälistä lokakuun loppuun Hietalahdenranta Länsisatamassa, ja talviajan (marraskuusta huhtikuun puoliväliin) olemme Halkolaiturissa Pohjoisrannassa. Lue lisää risteilyistämme.

Kokous-, asiakas- tai henkilöstötilaisuudet

Risteilyn yhteyteen voi järjestää myös erilaisia kokouksia, koulutuksia tai esimerkiksi yrityksen henkilöstö- tai asiakastilaisuuksia. Laivassa on kaksi salonkia, jotka sopivat sekä kokouskäyttöön että ruokailutilaksi. Suosittu kokonaisuus on pitää kokous ensin laivan ollessa laiturissa, ja sen jälkeen risteillä merelle rentoutumaan. Myös risteilyn jälkeen voi iltaa jatkaa laivalla. Lue lisää kokouksen järjestämisestä laivalla.

Tilat muuntautuvat kokous- ja viihdekäyttöön

Laivan tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Etusalongissa on ruokailutilat noin 25 hengelle (isompienkin ryhmien ruokailut onnistuvat buffet-tyyppisesti) sekä korkeatasoinen AV-laitteisto kokouskäyttöön. Takasalongissa on tarjolla yli 40 000 biisin karaokelaitteet. Laivan suurella takakannella on kesäisin tilaa kymmenille ruokailijoille ja myös bändille.

Yritystapahtumien ruokailut

Tarjoamme erilaisia ruokailuvaihtoehtoja laivalla. Voit valita joko rennon ja runsaan Vartiovene 55 -buffetin tai monipuolisemman catering-kattauksen, jonka järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa. Laivalle saa tuoda omat alkoholijuomat.

Lisäohjelmaa risteilyn oheen

Risteily Helsingin kauniissa saaristossa on jo itsessään mieleenpainuva ohjelmanumero, mutta jos haluat monipuolisen tai räätälöidyn tapahtuman, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Laivamme musiikilliseen miehistöön kuuluvat mm. Sami Saari, Vallu Lukka ja Sebastian ”Sebu” Rejman, joita voit varata meiltä joko trubaduurina tai bändin kanssa. Lisäksi kauttamme löytyvät DJ-palvelut. Erityisesti tyky- ja virkistystilaisuuksiin voimme järjestää huippuhauskan päivän merellä, johon voidaan sisällyttää paljon aktiviteetteja aina Rib-veneellä ajelusta SUP-lautoihin ja saarivierailuihin. Lue lisää virkistyspäivän järjestämisestä. Tarjoamme myös monenlaisia muitakin ohjelmanumeroita, lue lisää aktiviteeteistamme.

Made in Redland