juhlatilat

Juhlatilat

Merelliset juhlatilat Helsingissä

Vartiovene 55 on mieleenpainuva ympäristö erilaisille juhlatilaisuuksille. Meillä voit järjestää yrityksien juhlat, kick-off tilaisuudet, asiakastilaisuudet, ikimuistoiset syntymäpäivät, polttarit, saunaillat ja vaikka kaveriporukan vappu- tai rapujuhlat. Laivan juhlatilat taipuvat moneen, ja kesäisin suurella takakannella mahtuu esiintymään jopa bändi.

Juhlaristeily toiveidesi mukaan

Teemme kaikista tapahtumista erillisen tarjouksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suosituin on 4-6 tunnin risteily, jonka aikana kierretään Helsingin edustalla hyvin suunnitellulla reitillä. Risteilyn aikana voi grillailla, saunoa ja nauttia maisemista kannen porealtaasta käsin. Risteilyihin voidaan liittää helposti laituritunteja joko ennen tai jälkeen risteilyn. Laivan kotisatama on huhtikuun puolivälistä lokakuun loppuun Hietalahdenranta Länsisatamassa, ja talviajan (marraskuusta huhtikuun puoliväliin) olemme Halkolaiturissa Pohjoisrannassa. Lue lisää risteilyn järjestämisestä.

Sauna ja poreallas käytössäsi

Ainutlaatuinen laivan keulaan sijoitettu saunatila sisältää etusalongin ja sen yhteydessä olevan ison saunan, pukuhuoneen ja suihkut. Saunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkilöä. Ympärivuotisesti lämmitetty 8-10 henkilön poreallas sijaitsee laivan etukannella, ja takaosasta on mahdollista käydä myös uimassa. Lue lisää saunaillan järjestämisestä.

Monimuotoiset juhlatilat

Laiva toimii unohtumattomien juhlien järjestämispaikkana. Kaksi salonkia muuntautuvat vaihtuviin tarpeisiin päivän edetessä kohti iltaa. Etusalongissa on ruokailutilat noin 25 hengelle (isompienkin ryhmien ruokailut onnistuvat buffet-tyyppisesti), ja takasalongissa on tarjolla yli 40 000 biisin karaokelaitteet. Laivan suurella takakannella on kesäisin tilaa kymmenille ruokailijoille ja myös bändille.

Ruokailut laivalla

Tarjoamme erilaisia ruokailuvaihtoehtoja laivalla. Voit valita joko rennon ja runsaan Vartiovene 55 -buffetin tai monipuolisemman catering-kattauksen, jonka toimitamme yhteistyökumppaneidemme kanssa. Laivalle saa tuoda omat alkoholijuomat.

Lisäohjelmaa risteilyn oheen

Risteily Helsingin kauniissa saaristossa on jo itsessään mieleenpainuva ohjelmanumero, mutta jos haluat monipuolisen tai räätälöidyn tapahtuman, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Laivamme musiikilliseen miehistöön kuuluvat muun muassa Sami Saari, Vallu Lukka ja Sebastian ”Sebu” Rejman, joita voit varata meiltä joko trubaduurina tai bändin kanssa. Lisäksi kauttamme löytyvät DJ-palvelut. Erityisesti polttareihin voimme järjestää huippuhauskan päivän merellä, johon voidaan sisällyttää paljon aktiviteetteja aina Rib-veneajelusta SUP-lautoihin ja vesijettivuokraukseen. Tarjoamme myös monenlaisia muitakin ohjelmanumeroita, lue lisää aktiviteeteistamme.

Made in Redland