Esittely

Vartiovene 55

Vartiovene 55 on täysiverinen sota-alus, joka on laskettu mereen Suomen Laivateollisuuden telakalta vuonna 1959. Laiva on täysin modernisoitu risteilykäyttöön ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Lämmitetty iso poreallas sekä kaasugrilli ulkokannella lisäävät viihtyvyyttä risteilyjen ja saunailtojen lomassa.

Turvallista ja ammattitaitoista merenkulkua

Vartiovene 55 on katsastettu non-solas matkustaja-alukseksi Suomen rannikkoalueille. Alus täyttää kaikki uudet vuonna 2014 voimaan astuneet palo-, hengenpelastus- ym. turvallisuusmääräykset, sekä sen jälkeen niihin tehdyt päivitykset. Peruskorjauksen yhteydessä laivaan on asennettu muun muassa sprinkleri-sammutusjärjestelmä, uudet navigointi- ja radiolaitteet sekä pelastuslautta-asemat. Laivalla tehdään jatkuvasti ylläpitäviä huoltotöitä. Katsastus on vuosittain, ja viiden vuoden välein laivalle tehdään runkokatsastus telakalla.

Alus ja sen koneet ovat täyshuollettuja, ja laivan kuntoa ylläpitää päätoiminen konemestari. Laivalla asiakkaita palvelee hyvin koulutettu ja pitkän merikokemuksen omaava päällystö ja ammattimiehistö, joilta löytyy pätevyyksiä muun muassa ensiapuun, savusukellukseen sekä sukellustehtäviin.

Yksityistilaisuuksia ympäri vuoden

Keväisin, kesäisin ja syksyisin järjestämme risteilyjä, vierailuja saariin, laituritilaisuuksia sekä Rib-veneajelutuksia. Talvella (jäiden aikana) järjestämme tilaisuuksia pelkästään laiturissa, jolloin sauna, kannen poreallas sekä kokoustilat ovat käytettävissä. Myös avantouinti on mahdollista. Lue lisää yksityistilaisuuksistamme.

Laivan sijainti

Laiva sijaitsee kesäkaudella (touko-lokakuu) Hietalahdenrannassa Länsisatamassa, näköetäisyydellä Clarion-hotellista. Talvikaudella (marras-huhtikuu) laiva on Halkolaiturissa Pohjoisrannassa (Katajanokan pohjoispuolella sijaitseva perinnelaivalaituri).

Made in Redland