yksityistilaisuudet

Yksityis­tilaisuudet

Mieleenpainuvat ja merelliset yksityistilaisuudet

Vartiovene 55 tarjoaa uniikin ympäristön erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin. Laivan tiloissa voi järjestää esimerkiksi kokouksia, virkistyspäiviä, saunailtoja sekä monenlaisia juhlatilaisuuksia. Tilaisuuksiin voi yhdistää suositun risteilyn Helsingin saaristossa.

Saunominen tai kokouksen pitäminen onnistuu hyvin myös laiturissa. Tilaisuuksien yhteydessä kerrotaan laivan historiasta sekä tutustutaan myös konehuoneeseen ja laivan tekniikkaan. Ohessa esimerkkejä erilaisista yksityistilaisuuksista, joita laivallamme järjestetään säännöllisesti.

Risteilyt

Risteilyillä kierretään Helsingin edustalla hyvin suunnitellulla reitillä. Risteilyjen aikana voi saunoa ja nauttia maisemista kannella sijaitsevassa porealtaassa. Järjestämme risteilyjä lähisaariston lisäksi myös muihin rannikkokaupunkeihin. Risteilyjä voidaan järjestää myös talviaikaan, mutta jäiden aikaan keskitymme pelkästään laituritilaisuuksiin. Lue lisää risteilyistämme.

Yritystapahtumat

Laiva sopii monenlaisten yritystapahtumien järjestämiseen. Meillä voit järjestää esimerkiksi kokouksen, asiakastilaisuuden, saunaillan, virkistyspäivän tai pikkujoulut. Lue lisää yritystapahtumistamme.

Juhlatilat

Laiva on mieleenpainuva ympäristö erilaisille juhlatilaisuuksille. Meillä voit järjestää esimerkiksi ikimuistoiset syntymäpäivät, polttarit, ja vaikka kaveriporukan vappu- tai rapujuhlat. Lue lisää juhlatiloistamme.

Kokoustila

Laiva toimii erinomaisesti kokoustilana, sillä kaksi salonkiamme muuntautuvat vaihtuviin tarpeisiin päivän edetessä kohti iltaa. Sauna ja kannella sijaitseva poreallas kruunaavat kokouspäivän. Lue lisää kokousten järjestämisestä.

Saunatila

Vartiovene 55 on uniikki ympäristö saunaillan järjestämiseen Helsingissä. Saunatila ja kannella sijaitseva poreallas ovat käytettävissä risteilyn ohessa, sekä vuokrattavissa myös laivan ollessa paikallaan laiturissa. Laivan takaosassa on hyvät portaat, joten uinti meressä onnistuu myös ympäri vuoden. Lue lisää saunatilastamme. 

Virkistyspäivä

Erityisesti tyky- ja virkistyspäiviin voimme järjestää huippuhauskan päivä merellä, johon voidaan sisällyttää aktiviteetteja aina Rib-veneajelusta SUP-lautailuun ja vesijettivuokraukseen. Lue lisää virkistyspäivien järjestämisestä.

Pikkujoulut

Vartiovene 55 on taatusti tavanomaisesta erottuva pikkujoulupaikka Helsingissä. Salongeissamme onnistuvat pikkujoulujen parhaat ohjelmanumerot sekä ruokailut. Lisäksi voit hyödyntää saunaa ja kannella sijaitsevaa lämmitettyä poreallasta. Lue lisää pikkujoulujen järjestämisestä.

Aktiviteetit

Risteilyjen sekä laituritilaisuuksien yhteyteen tarjoamme lisäaktiviteetteina saaristovierailuja, vauhdikkaita Rib-veneajelutuksia ja SUP-lautailua. Mereen pääsee aina myös pulahtamaan saunomisen lomassa.  Lue lisää aktiviteeteistamme.

Rib-ajelut

Vauhdikasta Rib-venettä voi käyttää joko ohjelmanumerona tai rantautumisveneenä. Lue lisää Rib-ajeluistamme.

Laituritilaisuudet

Laivalla voi järjestää myös tilaisuuksia laiturissa. Risteilysesongin aikana risteilyt ovat luonnollisesti etusijalla, mutta aina kannattaa kysyä lyhyelläkin varoitusajalla, jos laiva sattuisi olemaan vapaana. Laituritilaisuuksia järjestetään enemmän talviaikaan ja laivan kaikki fasiliteetit ovat silloinkin käytössä. Myös talviuinti on mahdollista. Ota yhteyttä!

Made in Redland