virkistyspäivä

Virkistyspäivä

Merellinen virkistyspäivä Helsingissä

Suunnitteletko yrityksellesi tyky- tai virkistyspäivää Helsingissä? Miltä kuulostaisi risteily entisellä sotalaivalla, jonka kannella on lämmitetty poreallas ja sisätiloissa iso sauna? Vartiovene 55:llä järjestät taatusti erilaisen ja mieleenpainuvan virkistyspäivän.

Virkistyspäivän risteily Helsingin edustalla

Järjestämme tyky- ja virkistyspäiviin erilaisia risteilyjä, joissa kierretään Helsingin edustalla erikseen sovitulla reitillä. Suosituin risteilyn pituus on 4-6 tuntia, joka sisältää ajoa laivalla sekä ankkurointia upeissa suojaisissa paikoissa. Risteilyn aikana kaikki laivan fasiliteetit ovat käytössä (muun muassa sauna, poreallas ja karaoke). Myös meressä uinti onnistuu. Laivassa on kaksi salonkia, jotka sopivat sekä kokouskäyttöön että ruokailutilaksi. Ruokailut järjestyvät mukavasti ankkuroinnin yhteydessä tai laivan liikkuessa. Risteilyihin voidaan liittää laituritunteja joko ennen tai jälkeen risteilyn. Lue lisää risteilyistämme.

Lisäohjelmaa ja aktiviteetteja

Risteily Helsingin kauniissa saaristossa on jo itsessään mieleenpainuva ohjelmanumero, mutta jos haluat monipuolista ohjelmaa, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Erityisesti tyky- ja virkistyspäiviin kannattaa suunnitella kanssamme kokonaisuus, johon voidaan sisällyttää paljon aktiviteetteja, kuten Rib-veneellä ajelua ja saarivierailuja (esimerkiksi Kuivasaareen, jossa päästään vierailemaan Suomen suurimpiin tykkitorneihin). Lue lisää aktiviteeteistamme

Ruokailut

Tarjoamme erilaisia ruokailuvaihtoehtoja laivalla. Voit valita joko rennon ja runsaan Vartiovene 55 -buffetin tai monipuolisemman catering-kattauksen, jonka järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa. Meille saa tuoda omat alkoholijuomat, ja ylijääneet voi noutaa myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Made in Redland