Kokoustila

Merellinen kokoustila Helsingissä

Vartiovene 55 toimii erinomaisesti kokoustilana ja erilaisten tilaisuuksien järjestämispaikkana. Kaksi salonkia muuntautuvat vaihtuviin tarpeisiin päivän edetessä iltaa kohti. Sauna ja lämmitetty poreallas kannella kruunaavat illan, joka voidaan luonnollisesti viettää merellä. Hyvin suosittuja ovat kokonaisuudet, joissa ensin kokoustetaan laiturissa ja sen jälkeen lähdetään merelle nauttimaan kauniista maisemista saunomisen, uinnin ja hyvän ruoan parissa.

 

Kokoustila muuntautuu viihdetilaksi

Etusalongissa on ruokailutilat noin 25 hengelle, ja se toimii samalla kätevästi kokoustilana. Luentosalijärjestyksessä etusalonkiin mahtuu 30 henkilöä. Korkeatasoisen AV-laitteistonsa myötä etusalonki tarjoaa mainion ympäristön kokousten järjestämiseen.

Takasalongissa on äänentoisto- ja karaokelaitteet. Takasalonki toimii pienempiin kokouksiin ja workshop-tilaisuuksiin 4-20 henkilön ryhmille.

Laivalla on järjestetty niin yritysten kokouksia, asiakastilaisuuksia kuin henkilökunnan juhliakin. Yhteistä kaikille ovat tavallisesta poikkeavat, näyttävät ja mieleenpainuvat puitteet.

Ruokailut kokoustilassa

Ruokailuvaihtoehtoina ovat joko rento ja runsas Vartiovene 55 -buffet tai monipuolisempi catering-kattaus. Laivalle saa tuoda omat alkoholijuomat.

Sauna ja poreallas kruunaavat illan

Kokouksen jälkeen ovat käytettävissä myös saunatila sekä kannella sijaitseva lämmitetty poreallas. Lue lisää saunatilastamme.

Made in Redland