Pikkujoulut

Unohtumattomat pikkujoulut Helsingissä

Etsitkö tavanomaisesta erottuvaa pikkujoulupaikkaa Helsingistä? Vartiovene 55:n salongeissa onnistuvat pikkujoulujen parhaat ohjelmanumerot sekä ruokailut. Lisäksi voit hyödyntää saunaa ja ihastella tähtitaivasta kannella sijaitsevasta lämmitetystä porealtaasta. Jos sinua kiinnostaa pulahtaa avantoon uimaan, niin sekin onnistuu laivan takaosasta. Tilaisuus voidaan jäätilanteesta riippuen järjestää joko laituritilaisuutena tai risteilynä.

Muuntautuvat tilat

Vartiovene 55 toimii unohtumattomien pikkujoulujen järjestämispaikkana. Kaksi salonkia muuntautuvat vaihtuviin tarpeisiin päivän edetessä kohti iltaa. Etusalongissa on ruokailutilat noin 25 hengelle (isompienkin ryhmien ruokailut onnistuvat buffet-tyyppisesti), ja takasalongissa on hienot yli 40 000 biisin karaokelaitteet.

Pikkujoulujen ruokailu

Ruokailuvaihtoehtoina ovat joko rento ja runsas Vartiovene 55 -buffet tai monipuolisempi catering-kattaus. Meille saa tuoda omat alkoholijuomat. Ylijääneet kerätään, ja ne voi noutaa myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Sauna ja poreallas käytössäsi

Pikkujoulujen ohessa ovat käytettävissä myös saunatila sekä kannella sijaitseva lämmitetty poreallas. Lue lisää saunatilastamme.

 

 

Made in Redland