saunatila

Saunatila

Merellinen saunatila Helsingissä

Vartiovene 55 on uniikki ympäristö saunaillan järjestämiseen Helsingissä. Upea ja ainutlaatuinen saunatila sekä kannella sijaitseva poreallas ovat vuokrattavissa myös  laivan ollessa paikallaan laiturissa, joskin kesäaikaan saunomisen ja risteilyn yhdistäminen on luonnollisesti etusijalla.

Saunasta porealtaaseen tai mereen uimaan

Saunominen sisältää etusalongin, ison saunan suihkuineen, ulkoporealtaan käytön sekä uintimahdollisuuden. Hienoon laivan keulaan sijoitettuun saunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkilöä, ja saunatilan yhteydessä on tilava pukuhuone. Ympärivuotisesti lämmitetty 8-10 henkilön poreallas sijaitsee laivan etukannella. Jokaisen tilaisuuden jälkeen pesemme porealtaan ja vaihdamme siihen puhtaan veden.

Risteile Helsingin edustalla saunoen

Mieleenpainuvimman kokemuksen varmistat yhdistämällä saunomisen ja risteilyn Helsingin kauniissa saaristossa. Risteilyjen aikana voi grillailla, saunoa sekä nauttia maisemista kannen porealtaasta käsin. Risteilyillä ankkuroimme suojaisaan paikkaan, jolloin laivalta voi käydä meressä uimassa. Lue lisää risteilyistämme.

Saunaillan ohjelmaa

Saunaillan piristykseksi laivassa on takasalonki, jossa on äänentoistolaitteet ja yli 40 000 biisin karaokelaitteet. Kerro meille toiveesi, niin autamme sinua ohjelman järjestämisessä.

Saunatilan tarjoilut

Ruokailuvaihtoehtoina ovat joko rento ja runsas Vartiovene 55 -buffet tai monipuolisempi catering-kattaus. Laivalle saa tuoda omat alkoholijuomat. Yli jääneet kerätään, ja ne voi noutaa myöhemmin sovittuna ajankohtana. Laivalla on useampia juomien jäähdytyscoolereita, jääkaappeja sekä iso pakastin.

Made in Redland