virkistyspäivä

Virkistyspäivä

Merellinen virkistyspäivä Helsingissä

Suunnitteletko yrityksellesi tyky- tai virkistyspäivää Helsingissä? Miltä kuulostaisi risteily entisellä sotalaivalla, jonka kannelle on piilotettu lämmitetty poreallas ja kannen alla iso sauna? Järjestä Vartiovene 55:llä taatusti erilainen ja mieleenpainuva virkistyspäivä.

Virkistyspäivän risteily Helsingin edustalla

Järjestämme tyky- ja virkistyspäiviin erilaisia risteilyjä, joissa kierretään Helsingin edustalla erikseen sovitulla reitillä. Suosituin risteilyn pituus on välillä 4-6 tuntia, joka sisältää ajoa laivalla sekä ankkurointia upeissa suojaisissa paikoissa ruokaillen, aurinkoa ottaen tai meressä uiden. Risteilyn aikana kaikki laivan fasiliteetit ovat käytössä (mm. sauna, poreallas, karaoke).  Risteilyihin voidaan liittää helposti laituritunteja joko ennen tai jälkeen risteilyn. Laivassa on kaksi salonkia, jotka sopivat sekä kokouskäyttöön että ruokailutilaksi. Ja mikäli voimia riittää, risteilyn jälkeen voi iltaa jatkaa laivalla vielä laiturissa. Lue lisää risteilyistämme.

Lisäohjelmaa ja aktiviteetteja

Risteily Helsingin kauniissa saaristossa on jo itsessään mieleenpainuva ohjelmanumero, mutta jos haluat monipuolista ohjelmaa, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Erityisesti tyky- ja virkistyspäiviin kannattaa suunnitella kanssamme kokonaisuus, johon voidaan sisällyttää paljon aktiviteetteja aina Rib-veneellä ajelusta Sup-lautoihin ja saarivierailuihin (esim. Kuivasaari, jossa päästään vierailemaan Suomen suurimpiin tykkitorneihin). Tarjoamme myös monenlaisia muitakin ohjelmanumeroita. Lue lisää aktiviteeteistamme

Ruokailut

Tarjoamme erilaisia ruokailuvaihtoehtoja laivalla. Voit valita joko rennon ja runsaan Vartiovene 55 buffetimme tai monipuolisemman catering-kattauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Meille saa tuoda omat alkoholijuomat ja ne voi noutaa myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Made in Redland