saunatila

Saunatila

Merellinen saunatila Helsingissä

Vartiovene 55 on uniikki ympäristö saunaillan järjestämiseen Helsingissä. Upea ja ainutlaatuinen saunatila ja kannella sijaitseva poreallas ovat vuokrattavissa myös  laivan ollessa paikallaan laiturissa, joskin kesäaikaan saunomisen ja risteilyn yhdistäminen on luonnollisesti etusijalla.

Saunasta porealtaaseen tai mereen uimaan

Saunatila sisältää etusalongin, ison saunan suihkuineen ja ulkoporealtaan käytön sekä uintimahdollisuuden. Hienoon laivan keulaan sijoitettuun saunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkilöä ja saunatilan yhteydessä on tilava pukuhuone. Ympärivuotisesti lämmitetty 8-10 henkilön poreallas sijaitsee laivan etukannella. Jokaisen tilaisuuden jälkeen pesemme porealtaan ja vaihdamme siihen puhtaan veden.

Risteile Helsingin edustalla saunoen

Mieleenpainuvimman kokemuksen varmistat yhdistämällä saunomisen ja risteilyn Helsingin kauniissa saaristossa. Risteilyjen aikana voi mm. grillailla, saunoa ja nauttia maisemista kannen porealtaasta käsin. Risteilyillä ankkuroimme suojaisaan paikkaan, jolloin laivalta voi käydä meressä uimassa. Lue lisää risteilyistämme.

Saunaillan ohjelmaa

Saunaillan piristykseksi laivassa on myös takasalonki, jossa on videotykki, äänentoisto- ja karaokelaitteet, ja jopa 26 000 biisiä. Tila on helposti muunneltavissa vaikka stand-up koomikon esiintymiseen tai pieneksi diskoksi. Kerro meille toiveesi, niin autamme sinua ohjelman järjestämisessä.

Saunatilan tarjoilut

Ruokailuvaihtoehtoja on useampia. Joko rento ja runsas Vartiovene 55 buffet tai monipuolisempi catering-kattaus. Laivalle saa tuoda omat alkoholijuomat. Yli jääneet kerätään ja ne voi noutaa myöhemmin sovittuna ajankohtana. Laivalla on useampia juomien jäähdytyscoolereita, jääkaappeja sekä iso pakastin.

Made in Redland