Risteilyt

Risteilyt Helsingin edustalla

Risteilyillä kierretään Helsingin edustalla erikseen sovitulla reitillä. Risteilyjen aikana voi mm. grillailla, saunoa ja nauttia maisemista kannen porealtaasta käsin. Risteilyillä ankkuroimme suojaisaan paikkaan Helsingin itä- tai länsipuolelle, jolloin laivalta voi käydä meressä uimassa.

Laivan kotisatama on touko-lokakuussa Hietalahdenranta Länsisatamassa ja marras-huhtikuussa Halkolaituri Pohjoisrannassa. Risteilyjä voidaan järjestää myös talviaikaan riippuen jäätilanteesta. Yleensä kuitenkin tammi-maaliskuussa järjestämme pelkästään laituritilaisuuksia jäätilanteesta johtuen.

Risteilyt toiveidesi mukaan

Teemme kaikista risteilyistä erillisen tarjouksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suosituin risteilyn pituus on välillä 3-6 tuntia,  joka sisältää ajoa laivalla sekä ankkurointia upeissa suojaisissa paikoissa ruokaillen, aurinkoa ottaen tai meressä uiden. Risteilyn aikana kaikki laivan fasiliteetit ovat käytössä (esim. sauna, poreallas, karaoke). Risteilyihin voidaan liittää helposti laituritunteja joko ennen tai jälkeen risteilyn.

Risteilyjen yhteyteen pystymme tarjoamaan paljon aktiviteetteja aina vauhdikkaista Rib-veneajeluista Sup-lautoihin ja tarkkuusammuntaan. Kauttamme voi varata myös erilaisia esiintyviä artisteja.

Järjestämme räätälöityjä risteilykokonaisuuksia erillisen tarjouksen mukaan lähisaariston (esim. Kuivasaari, jossa sijaitsevat Suomen suurimmat tykit) lisäksi myös muihin rannikkokaupunkeihin. Lähtö- ja jättöpaikat risteilyillä voidaan sopia erikseen. Laivan muita lähtö- ja jättöpaikkoja ovat mm. Kauppatori, Tammasaaren laituri Kaapelitehtaan päässä, Vallisaari ja Lonnan saari. Tarvittaessa rantautuminen ja nouto onnistuu myös muissa paikoissa Rib-venettämme hyödyntäen.

Ruokailut risteilyillä

Järjestämme erilaisia ruokailuvaihtoehtoja laivalla. Voit valita joko oman rennon Vartiovene 55 buffetimme tai monipuolisemman catering-kattauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Laivalle saa tuoda omat alkoholijuomat.

Lisäohjelmaa risteilyn oheen

Risteily Helsingin kauniissa saaristossa on jo itsessään mieleenpainuva ohjelmanumero, mutta jos haluat monipuolisen tai räätälöidyn tapahtuman, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Laivamme musiikilliseen miehistöön kuuluvat mm. Sami Saari, Vallu Lukka ja Sebastian ”Sebu” Rejman joita voit varata meiltä joko trubaduurina tai bändin kanssa. Lisäksi kauttamme löytyvät DJ-palvelut. Lue lisää aktiviteeteistamme.

Kokousristeilyt ja yritystapahtumat

Risteilyn yhteyteen voit järjestää myös erilaisia kokouksia, koulutuksia tai esimerkiksi yrityksen henkilöstö- tai asiakastilaisuuksia. Laivassa on kaksi salonkia, jotka sopivat sekä kokouskäyttöön että ruokailutilaksi. Myös risteilyn jälkeen voi iltaa jatkaa laivalla, esimerkiksi saunomalla tai laulamalla karaokea laiturissa. Suosittu kokonaisuus on kokous ensin laiturissa ja sen jälkeen risteily merelle rentoutumaan. Laivalla on myös iso takakansi, jossa on tilaa kymmenille ruokailijoille ja vaikkapa bändille. Lue lisää yritystapahtumien järjestämisestä laivalla.

Made in Redland