Pikkujoulut

Unohtumattomat pikkujoulut Helsingissä

Etsitkö tavanomaisesta erottuvaa pikkujoulupaikkaa Helsingistä? Vartiovene 55:n salongeissa onnistuvat pikkujoulujen parhaat ohjelmanumerot sekä ruokailut. Lisäksi voit hyödyntää saunaa ja ihastella tähtitaivasta kannella sijaitsevasta lämmitetystä porealtaastamme. Tai jos sinua kiinnostaa pulahtaa avantoon uimaan, niin sekin onnistuu laivan takaosasta. Tilaisuus voidaan järjestää joko laituritilaisuutena tai risteilynä (jäätilanteesta riippuen).

Muuntautuvat tilat

Vartiovene 55 toimii unohtumattomien pikkujoulujen järjestämispaikkana. Kaksi salonkia muuntautuvat vaihtuviin tarpeisiin päivän edetessä iltaa kohti. Etusalongissa on ruokailutilat noin 25 hengelle (isompienkin ryhmien ruokailut onnistuvat buffet-tyyppisesti pienellä aikataulutuksella) ja takasalongissa hienot 40 000 biisin karaokelaitteet. Tilat ovat helposti muunneltavissa esimerkiksi stand-up koomikon esiintymiseen, karaokeen tai vaikkapa pieneksi diskoksi.

Pikkujoulujen ruokailu

Ruokailuvaihtoehtoja on useampia. Joko rento ja runsas Vartiovene 55 buffet tai monipuolisempi catering-kattaus. Meille saa tuoda omat alkoholijuomat. Ylijääneet kerätään ja ne voi noutaa myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Sauna ja poreallas käytössäsi

Pikkujoulujen ohessa ovat käytettävissä myös saunatila sekä kannella sijaitseva lämmitetty poreallas. Lue lisää saunatilastamme.

 

 

Made in Redland