juhlatilat

Juhlatilat

Merelliset juhlatilat Helsingissä

Vartiovene 55 on mieleenpainuva ympäristö erilaisille juhlatilaisuuksille. Meillä voit järjestää yrityksien juhlat, kick-off tilaisuudet, asiakastilaisuudet, ikimuistoiset syntymäpäivät, polttarit, saunaillat ja vaikka kaveriporukan vappu- tai rapujuhlat. Laivan juhlatilat taipuvat moneen ja kesäisin suurella kannella mahtuu esiintymään jopa bändi.

Juhlaristeily toiveidesi mukaan

Teemme kaikista tapahtumista erillisen tarjouksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suosituin on 4-6 tunnin risteily, jonka aikana kierretään Helsingin edustalla erikseen sovitulla reitillä. Risteilyn aikana voi mm. grillailla, saunoa ja nauttia maisemista kannen porealtaasta käsin. Risteilyihin voidaan liittää helposti laituritunteja joko ennen tai jälkeen risteilyn. Laivan kotisatama on touko-lokakuussa Hietalahdenranta Länsisatamassa ja marras-huhtikuussa Halkolaituri Pohjoisrannassa. Lue lisää risteilyn järjestämisestä.

Sauna ja poreallas käytössäsi

Ainutlaatuinen laivan keulaan sijoitettu saunatila sisältää etusalongin, ison saunan ja ulkoporealtaan käytön sekä uintimahdollisuuden meressä laivan takaosasta. Saunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkilöä ja saunatilan yhteydessä on tilava pukuhuone. Ympärivuotisesti lämmitetty 8-10 henkilön poreallas sijaitsee laivan etukannella. Lue lisää saunaillan järjestämisestä.

Monimuotoiset juhlatilat

Laiva toimii unohtumattomien juhlien järjestämispaikkana. Kaksi salonkia muuntautuvat vaihtuviin tarpeisiin päivän edetessä iltaa kohti. Etusalongissa on ruokailutilat noin 25 hengelle (isompienkin ryhmien ruokailut onnistuvat buffet-tyyppisesti pienellä aikataulutuksella) ja takasalongissa hienot 40 000 biisin karaokelaitteet. Tilat ovat helposti muunneltavissa esimerkiksi stand-up koomikon esiintymiseen, karaokeen tai vaikkapa pieneksi diskoksi. Laivan suurella takakannella on kesäisin tilaa kymmenille ruokailijoille tai vaikkapa bändille.

Ruokailut laivalla

Tarjoamme erilaisia ruokailuvaihtoehtoja laivalla. Voit valita joko rennon ja runsaan Vartiovene 55 buffetimme tai monipuolisemman catering-kattauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Laivalle saa tuoda omat alkoholijuomat.

Lisäohjelmaa risteilyn oheen

Risteily Helsingin kauniissa saaristossa on jo itsessään mieleenpainuva ohjelmanumero, mutta jos haluat monipuolisen tai räätälöidyn tapahtuman, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Laivamme musiikilliseen miehistöön kuuluvat mm. Sami Saari, Vallu Lukka ja Sebastian ”Sebu” Rejman joita voit varata meiltä joko trubaduurina tai bändin kanssa. Lisäksi kauttamme löytyvät DJ-palvelut. Erityisesti polttareihin sopii huippuhauska Vartiovene 55 Päivä Merellä, johon voidaan sisällyttää paljon aktiviteetteja aina Rib-veneellä ajelusta Sup-lautoihin ja tarkkuusammuntaan. Tarjoamme myös monenlaisia muitakin ohjelmanumeroita, lue lisää aktiviteeteistamme.

Made in Redland