Esittely

Vartiovene 55

Vartiovene 55 on täysiverinen sota-alus, joka on laskettu mereen Suomen Laivateollisuuden Telakalta 1959. Laiva on täysin modernisoitu risteilykäyttöön ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Lämmitetty ympärivuotinen poreallas ja kaasugrilli ulkokannella lisäävät viihtyvyyttä risteilyjen ja saunailtojen lomassa.

Turvallista ja ammattitaitoista merenkulkua

Vartiovene 55 on katsastettu non-solas matkustaja-alukseksi C-liikennealueelle (Suomen rannikot ja Ahvenanmaa). Alus täyttää kaikki uudet 2014 voimaan astuvat palo-, hengenpelastus ym. turvallisuusmääräykset. Peruskorjauksen yhteydessä laivaan on asennettu mm. sprinkler-sammutusjärjestelmä, uudet navigointi- ja radiolaitteet sekä pelastuslautta-asemat uusine lauttoineen.

Alus ja sen koneet on täyshuollettu ja laivan kuntoa ylläpitää päätoiminen konemestari. Laivalla asiakkaita palvelee hyvin koulutettu ja pitkän merikokemuksen omaava päällystö ja ammattimiehistö, jolta löytyy pätevyydet mm. ensiapuun ja savusukellukseen.

Yksityistilaisuuksia ympäri vuoden

Keväisin, kesäisin ja syksyisin järjestämme risteilyjä, vierailuja saariin, laituritilaisuuksia sekä Rib-veneajeluja. Talvella (jäiden aikana) järjestämme tilaisuuksia pelkästään laiturissa, jolloin sauna, kannen poreallas sekä kokoustilat ovat käytettävissä ja myös avantouinti on mahdollista. Lue lisää yksityistilaisuuksistamme.

Laivan sijainti

Laivan sijainti kesäkaudella (touko-lokakuu) on Hietalahdenranta Länsisatamassa näköetäisyydellä Clarion hotellista. Talvikaudella (marras-huhtikuu) laiva on Halkolaiturissa Pohjoisrannassa (Katajanokan pohjoispuolella oleva perinnelaivalaituri).

Made in Redland